От знаменитостите винаги има какво да се научи – тайните на грима, модни тенденции, изкуството да се позира пред камерата. Те са гледани от милиони хора всеки ден, така че те щателно подлежат на проверки и усъвършенстване на всеки дори малък детайл.

Трудно е да бъдеш звезда и пример за подръжание, но дали феновете наистина искат да гледат обработени снимки? Нима не е по-хубаво обикновените хора да могат да се „докоснат“ до звездите и да ги видят в истинската им светлина и истинския им блясък? Нали все пак съвършенството е извън човека, защо е нужно да се прекалява с обработката на снимки? Дали тази мода в скоро време ще отмине?
Благодарение на внимателните фенове, събрахме снимки на звезди прекалили с обработката им. И в края на статията ще разберете какво може да се случи, когато един професионалист се занимава с Photoshop.

Знаменитостите отдавна са усвоили триковете за освежаване на грима, които се използват не само за лицето, но и за тялото. Но трябва да се обръща внимание на всичко, дори и подмишниците.


От тази гледна точка краката могат да изглеждат по-пълни, отколкото са в действителност. И въпреки факта, че Бионсе винаги е била горда от своите форми, тя регулира задната част на бедрата. Това бе забелязано от извития телефон на масата.

Кели Брук многократно е призната за момичето с перфектната фигура, но въпреки това актрисата поправя раменете, кръста и прави косата по-обемна.

Бонус: човекът, който пренася изкуството на Photoshop на ново ниво

error: :)