Периодът е отличен за Овните и Телците. Близнаците реализират добри резултати, на каквито ще се радват и Раците. Лъвовете са в етап за подем, а Девите се ползват от добри възможности. Напрежението у Везните е повишено, а Скорпионите се освобождават от проблеми. Около Стрелците се очертават противоречиви ситуации, а Козирозите се възстановяват.

За Водолеите предстои седмица на напрежение и успех, а Рибите да демонстрират многостранен баланс.

Седмичен хороскоп ОВЕН

Успешна седмица

Активизирани за реализацията си в делови и обществен план, представителите на Овен действат амбициозно по всички посоки за осъществяване на целите си. Противниците ви ще действат мощно за да ви блокират, надявайки се по този начин да осъществят собствените си цели. Едва ли ще успеят. Късметът е на ваша страна. Петък и събота са успешни. Доста трудни се оказват неделя, понеделник и вторник. Сряда и четвъртък ще са твърде благодатни.

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

Благоприятен етап

Плодотворен етап, през който Телците ще действат усърдно и успешно. Очертават се пътувания в страната и зад границите ŭ. Следва да се добави, че активността ви по целите ще бъде солидно подкрепена от влиятелен източник, което на практика ще гарантира успешното развитие през седмицата. Благодатен петък и успешна събота. В неделя сте отпуснати. Понеделник и сряда ще са напрегнати и нервни. Успешните дни ще бъдат вторник и четвъртък.

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Добри резултати

През предстоящия делови етап призивът на Близнаците за спазване на правилата и за честни действия ще остане без отговор. Апелът ви ще породи напрежение у хората около вас и ще последва враждебна нагласа у мнозина. Ситуацията не предвещава нищо добро. Очертават се остри кавги и противоборство. Петък е вял, а уикендът ви носи кавги. Понеделник, вторник и четвъртък ви носят добри резултати, а сряда ще бъде доста напрегната.

Седмичен хороскоп РАК

Реализирани цели

Трудности ще има през следващите дни, но и доброто стечение на обстоятелствата няма да ви заобиколи, което наистина е гаранция за налични възможности от делови и обществен порядък. Успявате с реализацията на целите си въпреки пречките. Важно е да сте спокойни и да не се поддавате на провокации. Петък и неделя са благоприятни, а събота е характерна с изключителен шанс за успех. Сряда не е успешна, но другите делници са чудесни.

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Материален успех

За постигането на реализацията ви в материално отношение, предстоящата седмица е доста успешна и ще ви зарадва с желани постижения. Нервността е засилена у мнозина от родените в зодията. Добре е да се владеете, за да не си докарате административни неприятности. Петък носи промени и финансов успех. Петък и събота са успешни, а неделя е нервна. Доста нервен се оказва и понеделник, а през следващите делници се очертават успехи и финансови печалби.

Седмичен хороскоп ДЕВА

Благоприятни възможности

Характерната тенденция през новия седемдневен период ще формира благоприятни възможности за вашето развитие, от което ще имате шанса да се възползвате и поради възникналите щастливи обстоятелства в обществените среди и бизнеса. Факторите на стабилност в деловата сфера са изразителни. Хубавите петък и събота са следвани от по-напрегнатите неделя и понеделник. Следващите – вторник, сряда и четвъртък са пълноценни и печеливши.

Седмичен хороскоп ВЕЗНИ

Напрежение и нестабилност

Характерната особеност на предстоящия период може да се определи с термините напрежение и нестабилност. Събитията ще се формират под напора на не особено благоприятни обстоятелства, които са плод на усилията на враждебно настроени хора от заобикалящата ви среда. Петък е блестящ, но събота и неделя са неудобни и напрегнати. Макар и доста нервен, понеделник ще е успешен. Лична и делова сполука не липсва и през останалите делници.

Седмичен хороскоп СКОРПИОН

В етап на освобождаване от неприятности

Този период се оказва прелюдия към време на спокойствие за преобладаващата част от Скорпионите. Въпросното състояние на спокойствие ще настъпи през настоящите дни, след отминалия вече продължителен период на притеснения и безпокойство в здравословен и професионален аспект. В общи линии петък е добър. През уикенда и в понеделник силна нервност. През следващите дни напрежението намалява и условията ще са по-добри.

Седмичен хороскоп СТРЕЛЕЦ

Противоречиви ситуации

Доста противоречив и нестабилен период, изпълнен с трудности и пречки от една страна и едновременно с това предоставящ възможности за успешни действия, печалби и шанс за напредък. В случай на такава видима противоречивост, следва да се действа с повишено внимание. Петък е печеливш, а през уикенда напрежението е повишено. Делниците ви предоставят чудесни възможности за успешни действия и не е трудно да се възползвате от тях.

Седмичен хороскоп КОЗИРОГ

Към пълно възстановяване

За представителите на Козирог настъпва период, чиято характеристика се отнася към възстановяване на равновесието в почти всички сфери на жизнената им изразност. Това може да е начален етап за част от вас, през който първоначалните белези на психическа стабилизация ще са достатъчно видими. Петък е характерен с лични проблеми. През уикенда промени и нерви. Нервната атака продължава в понеделник и вторник. Следващите са по-добри.

Седмичен хороскоп ВОДОЛЕЙ

Много напрежение и шанс за успех
Период на повишено напрежение, през който ще изградите своя успех на базата на точни преценки, повишена мобилност, прецизна тактика и оригинални идеи. Някои от представителите на зодията са готови да действат по системата на двойния стандарт, което може и да е удобно за момента, но е твърде рисковано. Петък и уикенда са доста напрегнати. В понеделник успех за активните. Вторник и четвъртък са хубави, а сряда е доста неприятна.

Седмичен хороскоп РИБИ

Действайте балансирано

Рибите навлизат в етап, през който успешната им реализация ще зависи от състоянието на баланс. В случая това определение следва да се разбира в най-широк смисъл – вътрешен баланс, такъв във взаимоотношенията с околните и в подхода за реализиране на делови, социални, лични и т.н. цели. Много хубав петък, активна събота и неприятна неделя. Понеделник носи кавги. Вторник и сряда са нервни, а четвъртък ще ви зарадва с хубави печалби.

error: :)