Скрита камера улавя истинските реакции и възможните ситуации на дете в опасност! Един проект, който има да послужи като предупреждение към всички родители и нашето общество.

Най-лошото нещо, което родителят може да си представи е внезапно неговото дете да се изгуби, да изчезне от полезрението му. За жалост, това понякога се случва. Децата са любопитни, инатливи, палави и допускат грешки, но те тепърва има да се подготвят за това, какво им предстои.

В това видео кошмарът става реалност… малко самотно момиченце се скита по улиците и отчаяно в търсене на своята майка. Момиченцето няма представа къде може да е тя, затова моли непознати за помощ, тогава се случва това:

Въпросът, който поставят в началото е „Ще помогнеш ли или ще подминеш?“ След което първият непознат пита момиченцето дали знае номер, на който заедно да звъннат и да открият майката.

Вторият мъж също пита за номер, но тя казва, че не го знае. Тогава мъжът пита дали има карта за градския и детето казва, че няма, при което той вади своята и я дава, за да може да се прибере вкъщи, казва, че в нея има 15$ долара.

Разбира се има хора, които подминават, един от минувачите дори я удря, за да му се разкара от главата…

Две момчета дори решават да се обадят в полицията, за да могат да помогнат на детето да открие своята майка.

Тогава се появява мъж, който очевидно е наблюдавал детето и казва, че е видял нейната майка да я вика и се опитва да я хване, за да я заведе. Тук се намесва и възрастен човек, който не му позволява. Мъжът продължава да настоява като казва, че момиченцето му е приятелка и знае къде живее и че ще я отведе…

По-късно се намесва полицията, която преглежда базата данни с имена и откриват информация за въпросния мъж, оказва се, че той всъщност има ограничителна заповед заради педофилия.

Това кратко видео показва колко е важно да държим очите си отворени, за да не се случи нещо подобно, показва, че не всеки непознат ще бъде дружелюбен и отзивчив към нашето дете. Над 22 милиона потребители са видели вече този видео материал и се надяваме да бъдат малко по-бдителни. Лицето на мъжа е замазано от съображения за сигурност.

error: :)