Овен

През тази седмица не се втурвайте през глава да започвате нови неща. Още в понеделник върнете нещата 2-3 седмици назад и прегледайте дали няма нещо за дооправяне. Вторник и сряда нека бъдат най-активните ви дни от седмицата. Тогава заложете на активни действия и преговори. В четвъртък и петък може да се поотпуснете, като са заемете с рутинна работа и включите автопилота. Събота и неделя не очаквайте чудеса от другите. Сега е ваш ред да организирате свободното си време.

Телец

Може да ви се струва скучно, но седмицата ще опровергае усещането ви. В понеделник ще ви възложат задача извън вашата обичайна дейност. Във вторник така ще се развихрите, че ще ви се струва, че цял живот само това сте правили. Сряда и четвъртък ще приемате похвали, но не се отпускайте. Последният работен ден се очертава напрегнат, ще има въпроси за решаване от личен характер. . Добре е да е правите компромиси с храненето и времето за сън, което отделяте. Ако е възможно си вземете отпуска, но без да се налага да наваксвате през празничните дни. Потушете ентусиазма си за покупки. Точно сега не е подходящо време за пазаруване на техника. В края на седмицата може да привлечете вниманието на човек, който отдавна ви интересува.
Събота и неделя не може да останете у дома, просто няма ви свърта на едно място. Затова излезте и се забавлявайте с приятели, имате нужда да разпускате Не забравяйте топлите дрехи и да приемате повече витамини, пазете се.

Близнаци

Много чудене ще имате през тази седмица. Вече ви е завладяла предпразничната треска и правилно. В понеделник помислете добре и направете списъка, а във вторник набележете местата, откъдето да закупите подаръците. В сряда очаквайте телефонно обаждане от образователна институция. Може да се наложи да обърнете повече внимание на детето си. Четвъртък и петък ще сте заети с мисълта за промени в някои навици в семейството ви. Ако не се налагат не пришпорвайте нещата. Почивните дни посетете роднини и се разберете за посещенията по празниците.

Рак

Седмицата не е подходяща за делови преговори. Ще сте склонни да се съгласявате на условия, които няма да са особено изгодни за вас. Не продавайте произведенията си на ниска цена, само защото искате да се отървете от тях. Ще дойдат по-добри времена, но е добре да знаете цената си. В личен план може да преминете някои граници. Посъветвайте се с ваш приятел дали не губите връзка с реалността. Рискувате или да се задоволите с прекалено малко или да искате прекалено много от партньора си. Нито една от крайностите не е добър вариант за вас, нито за връзката ви. Ако имате деца, те ще имат нужда да им обърнете повече внимание.

Лъв

Тази седмица намерете повече време за почивка. Със сигурност направете така, че да имате повече свободно време или да намалите натоварването. В личен план ви очакват промени. Самите вие дълго време сте ги искали, но все не ви достигаше нещо, за да се решите на тях. Сега е моментът да ги посрещнете храбро. Роднините очакват много от вас във връзка с празниците. Преценете добре възможностите си и се разберете ясно, за да няма неприятни изненади, когато вече няма да има време за промяна на плановете.

Дева

През тази седмица ви очакват непланирани пътувания. Със сигурност това ще бъде едно приятно разнообразие. Погледнете от тази страна на нещата и натоварването няма да ви измъчи. Смяната на обстановката ще ви разведри и ще ви даде много нови идеи за близкото бъдеще. В работата с документи може да възникнат някои неясноти. При решаването на въпроси от личен план се осланяйте на опита си. Сега не е време за илюзии.

Везни

Очакват ви нови познанства и хора, към чието общуване винаги сте се стремели. Опитайте се да се доверите на интуицията си, ако ви поканят за съвместна дейност. Със сигурност няма да ви е лесно, но големите неща не се случват от раз и изискват повече усилия. В личен план може да дадете неволно причина на партньора ви да ви ревнува. Не позволявайте конфликта да се задълбочи и ако има причина, която се крие у вас помислете как да я отстраните.

Скорпион

Очаква ви романтична седмица, която ще доведе до развитие в отношенията с партньора ви. Сега е моментът да направите предложение, ако отдавна го планирате. Ако преди време сте получили отказ, то сега е много вероятно нещата да се променят. Периодът е благоприятен за всички отношения, в които е останало нещо недоизяснено. Сред роднините ви може да възникне спор, който само вие да сте в състояние да регулирате. Все пак се опитайте да не поемате ролята на съдия.

Козирог

Най-важното през тази седмица ще бъде да запазите хармонията и спокойната обстановка в семейството. Не си мислете, че всичко е загубено. От страна на партньора ви има желание за съдействие, само трябва да намерите подходящите думи и начин. Постоянството и търпението ще са най-силните ви оръжия. Ще се наложи да се разделите с някои изрази, които са били част от речника, но са ранявали половинката ви. Ще имате достатъчно време, за да направите промяната в себе си, достатъчно осезаема, за да имате едни незабравими от щастие празници.

Водолей

Вероятно сте по-умни от околните, но никой не обича това да му се натрапва. Сега е период, в който да слезете при „простосмъртните“, както и да дадете сигнал, че сте готови за едни равноправни отношения. Задачата ви няма да е лесна. От резултата обаче зависи развитието на важни за вас отношения. Усамотяването е хубаво нещо, но при предстоящите празници може да се получи така, че да се почувствате изолирани. Вероятно ще искате да поправите нещата, но няма да имате достатъчно време. Направете така че това да не се случи.

Риби

Понякога единствено увереността и куражът са достатъчни, за да променят обстановката и ситуацията, в която се намирате. Сега се намирате в точно такъв период. Нищо не ви пречи да опитате. Все пак резултатът ще е положителен за вас и ще се учудите колко лесно ще се случи всичко. Може дори да съжалите, че не сте се решили по-рано на този вид тактика. От съжаление, обаче няма смисъл. Направете така, че тази линия на поведение да бъде всекидневна за вас.

error: :)