Оказва се, че библейският плод – вкусната ябълка може да разкаже за вашите вътрешни архетипи.

Изберете една ябълка от 1 до 6, която бихте си хапнали и ще разберете любопитни неща за себе си.

Ако сте избрали първата, то Вие сте човек, който не се притеснява да захвърли маските и да бъде себе си. Вие сте честни и директни и не обичате да заобикаляте истината. Избягвате да се притеснявате за всяко нещо, а малките неща могат да Ви донесат радост. Поздравления, притежавате едни страхотни качества, които са много ценени от близките Ви и вашите приятели!

Втората биха си откъснали хората, заредени с енергия на макс, които могат да се похвалят с игрив характер, а скуката е нещо, което не познават. Уникалните и незабравими случки ги откриват сами, без да се налага да ги търсят. Поздравления, Вие сте авантюристи и хора, които умеете да създавате нови и трайни приятелства, човек трябва да се усмихне на света, за да му се усмихне и света!

Цялото Ви обкръжение Ви мисли за забавни? То тогава ще си отхапете от третата ябълка, която е предпочитана от хората с въображение, усет за красота и не на последно място оптимисти. Притежавате рядък талант да убеждавате всички без особени усилия, а животът ви е меко казано интересен за хората около Вас. Впуснете се в повече предизвикателства и не спирайте да се развивате.

Четвъртата ябълка биха откъснали хората, чийто коз е надеждността. Няма човек, който да не им се довери, но пък понякога са прекалено сдържани, на моменти дори срамежливи. Устройва ги да бъдат повече слушатели, отколкото участници в разговорите, но определено не трябва да бъдат подценявани… защото както знаем всички ние „тихите води са най-дълбоки“.

Когато видите хората, предпочитащи ябълка номер пет, то у вас задължително ще се появи и радостта. На тях не им е нужен адреналин, тъй като успяват да изживеят живота си пълноценно. Тези хора харесват живота и ценят всичките звуци, вкусове, форми и аромати на дните. Обичат да се сливат със света като хамелеони още от самото си събуждане, виждат в най-малките неща искреното щастие. Те се събуждат с усмивка на уста и живеят всеки ден пълноценно, защото знаят, че един ден… това ще бъде техният последен и затова грабят с пълни шепи от живота.

Последната ябълка биха откъснали хората с бърза реакция и пъргав ум, проницателните и остроумните, които обичат в движение да се съобразяват. Те са душата на компанията, не само забавни, но и интелектуални. Лесно могат да забавляват околните, а също така са и много амбициозни, понякога това може да ги заслепи, но само временно. Богатство е да си сред такива хора…

error: :)