Eдин мъж – Рафаел, споделя, че е искал в знак на почит към покойната си съпруга – Татиане, да направи нещо уникално.

Той и дъщеря му, която в момента на снимките е на 3 годишна възраст, пресъздават фотосесията, която е заснета точно преди сватбата му с Татиане.

Рафаел добавя, че жена му почива в катастрофа когато тяхната дъщеря е била на почти 1 година. В момента на инцидента, тя е била бременна с второ дете.

Снимките на влюбената двойка са били заснети преди тяхната сватба. Аксесоарите, които носят и съпругата и дъщерята са идентични. Дори кучето е същото, то е било подарък за Татиане.

Фотографът, който прави фотосесията я приема твърде лично, защото подобни снимки е направил след загубата на своята съпруга, която е умира от рак.

Когато загубиш близък човек, болката не може да бъде описана. Интересното е, че всеки един от нас го преживява по различен начин. Уважавам техният избор, мъжът е загубил едно любимо същество, но има друго за което си заслужава да живее и да обича.

Малките неща в живота имат значение, нека отделяме повече време на близки хора и на любими същества, нека бъдем малко по-щастливи и да се ядосваме по-малко, нека да обичаме и да бъдем обичани!

error: :)