Хаус е 2-годишна немска овчарка. Неговият най-добър приятел е 7-годишен член на семейството – Моли. Те са неразделни приятели и постоянно играят заедно.

Един ден, докато си играят в задния двор, кучето скача пред момичето и оголва зъбите си. Когато семейството вижда причината, всички остават ужасени. Те разбират, че Хаус е спасил Моли от гърмяща змия и е жертвал себе си в замяна. Домашният любимец е заведен веднага в близката ветеринарна клиника, където трябва да му вливат антиотрова, затова остава известно време под наблюдение и на системи.

Когато историята на Хаус тръгва из социалните мрежи, тя завладя света и той бързо печели вниманието на милиони хора. Неговата страница във фейсбук „Спонсорирай ме“ е създадена, за да покрива медицинските разходи за спасяването му. Много бързо са събрани над 52 000 щатски долара, а семейството обеща, че парите, които останат, ще бъдат дарени незабавно на местната спасителна група.

За щастие на всички, Хаус се възстановява успешно и значително бързо. Семейството му никога няма да забрави саможертвата, която той направи, за да спаси малката Моли. Тя му дължи живота си!

Сподели тази невероятна история със семейство и приятели! Кучетата са истински приятели и герои!

error: :)