Съкрушената пенсионерка Алмеда отиде за последен път да се сбогува със сина си и последното нещо, което тя очакваше е да срещне любовта на живота си именно там…

След триседмична романтика със седемнадесет годишния Гари (вече пълнолетен), те решават да сключат брак. Сватбената церемония излиза на стойност от скромните 400 лева.

Необичайната двойка живее в къщата на Алмеда, заедно с нейните внуци, които са три години по-стари от нейния съпруг.

Алмеда споделя, че никога не е търсила по-млад мъж за връзка, че нейният избраник просто се е появил, той работи като асистент в супермаркет. Жената се чувства отново жива и щастлива след загубата на най-големият си син, който почива на 45 от сърдечен удар, както и смъртта на съпруга си, който получава усложнения от диабета.

Тя споделя, че след тези огромни трагедии в живота си е имала нужда от сродна душа.

Двойката се запознава на погребението на големия син на Алмеда, за нея е било като лъч светлина в мрака на скръбтта, тогава само разменят няколко думи и погледи.

През това време Гари е имал връзка с друга възрастна дама, която е била на 77 години, той се разделя с нея и признава чувствата си на Алмеда.

Двойката открива, че имат много общи черти помежду си като любовта към кънтри музиката и италианската храна.

Гари споделя, че възрастта това е само една цифра и поднася букет от червени рози на своята любима.

С него Алмеда се чувства като тийнейджър и е сигурна, че това е мъжът, с когото иска да прекара остатъка от живота си.

Двамата получават огромна подкрепа от близките и роднините си. Те се венчаят през октомври 2015 година, а Гари си прави татуировка, за да увековечи момента, той дори написва книга за своя живот.

Двойката живее щастливо и се наслаждава на всеки един миг, споделят, че дори физически си пасват и се чувстват като едно цяло.

error: :)