42 годишната британка Лиза се чувства добре и в отлично здраве, но един ден попада на пост във социалната мрежа, споделен от нейн приятел, който я кара да се замисли. Тя научава, че жена е била диагностицирана с рак на гърдата с единствен симптом – трапчинка.

След прочитането на поста Лиза започна да оглежда своите гърди и вижда, че има подобна трапчинка. Отначало е била доста недоверчива как едно толкова просто нещо може да се окаже толкова фатално и отива на лекар. Тогава Лиза повярва, лекарите я диагностицират с рак на гърдата. Жената остава без думи, как един пост успява да спаси живота й.

Лиза има съобщение до всички жени, тя иска да ги предупреди, че е важно всяка една дама да си направи изследване за рак на гърдата и е хубаво тези прегледи да се правят през определено време. Тя споделя още, че никоя жена не трябва да пренебрегва здравето си и че е важно всичко да се хване на време.

Лиза в момента се бори с тази ужасна болест, затова ние й пожелаваме скорошно оздравяване и успех! Благодарим й, че е така загрижена и че споделя своята история с всички нас!

error: :)