Това е историята на едно семейство. Въпреки че те вече имали едно малко сладко момиченце, те искали още едно, защото усетили, че нещо липсва. Двете деца си играели постоянно заедно, празнували са си рождените дни, били неразделни. Царяла е пълна хармония, но е дошъл момент, когато доведената дъщеря е започнала да прави грешки. Тези грешки не са били човешки, те дори не са били нарочно и не са били такъв проблем, родителите били бесни. Те постоянно се карали на доведената дъщеря и решават да вземат по – радикални мерки. Грешките на доведеното момиченце въпреки всичко не престанали, сякаш нямало обратна връзка с родителите.  Когато тя направи страхотна беля в спалнята, това беше последната капка. Нещата излезнаха извън контрол! Семейството решава да се отърве от доведеното момиченца за доброто на останалите членове. Беше много лесно…

За съжаление на едни, за щастие на други – реалността е малко по-различна. Осиновеното момиченце всъщност е четириног добър приятел – кученце. Всъщност няма закон, който да задължава стопаните когато имат животно да се грижат завинаги, затова има толкова изоставени домашни любимци. Когато хората се „уморяват“ от нещо, те гледат как да се отърват от него. Това видео е едно много мощно послание за по-добър живот на любящите домашни любимци.

Щом сте решили да имате домашен любимец, той трябва да има вашата обич и подкрепа, животните не са безгрешни, но са истински и могат да обичат. Нека заедно направим нещо добро, нека разпространим това съобщение, за да може обществото лека полека да се усети и да промени възгледите си и да прекрати практиката за изоставяне на домашните любимци!

error: :)