През 2011 година това семейство очаквало значимо събитие – раждането на близнаци. За съжаление е имало усложнение и се наложило децата да се родят преждевременно – в 23та седмица. Те са живели само два дни и за ужас на семейството и всички, почиват. Семейството е съкрушено и съсипано.

Въпреки това те не се отказват и искат да имат още деца и се появява една невероятна красавица, но тъгата и разбитите им сърца от тежката загуба не изчезват.

Семейството реши да си направи семейна снимка за спомен. Помолиха техният фотограф да опита с ефекти да добави и децата, които са трябвали да бъдат на нея, за да може семейната снимка да бъде завършена. И така се появила тази невероятна снимка, която крие много любов и много тъга. Може би за някои хора това е странно, но за тези родители това е много, това е красиво и по този начин могат да бъдат близо до своите деца.

Тази снимка има силно въздействие за семейството, тя има въздействие – тъжно, дори върху непознатите, които само я поглеждат. Някои ще съдят, а други ще съчувстват, но ако двойката по този начин е намерила мир и са щастливи, то ние можем само да се радваме за тях.

error: :)