Една невероятна история, която впечатли милиони хора по цял свят, разказва за двойка от Тулса, Оклахома – Анди и Сара Джъстис, които копнеели в сърцата си да имат деца, но имали трудности със зачеването им.

След три години и половина, Анди и Сара решили да посетят специалист, но лечението било твърде скъпо. Вместо това, те поели в различна посока и направили контакт с агенция за осиновявания, свързана с базиран на християнската вяра „Център за кризисна бременност.”

В процеса на осиновяване, родната майката на детето трябвало да избере семейството, в което то ще живее. Анди и Сара се зарадвали, когато получили обаждане от една майка, която ги уведомила, че е избрала тях. Сара започнала да се сближава с майката, като я водела на лекарски консултации. При един ултразвуков преглед те получили удивителна изненада. Докторът им съобщил, че майката е бременна с тризнаци.

Анди разказал пред Оклахома Нюз на Канал 6, че отговора му бил, „Е, това е страхотно скъпа, ти каза, че искаш деца.”

На 18 май Джоуел, Хана и Елизабет били приветствани в семейство Джъстис.

Това само по себе си е щастлив край. Но семейство Джъстис го очаквала още една изненада. Седмица след раждането на тризнаците, Сара разбрала, че е бременна с близнаци! Сега Сара и Анди очакват момче и момиче.

Анди и Сара са безкрайно щастливи от новината. Сара обобщава, „Бог има страхотно чувство за хумор.”

Тази история радва сърцето ми по много причини. Анди и Сара е можело просто да се откажат от мечтата си да имат семейство. Вместо това, те подали ръка на друга жена в нужда. Едва ли са очаквали, че на молитвите им ще бъде отговорено по такъв вълнуващ начин. Тази история е положителен пример за влиянието, което центровете за кризисна бременност оказват в нашата нация (бел. ред. САЩ). Те не са само за жени, които се справят с нежелана или критична бременност. Те също са безопасни места за помагащи родители, които желаят да осиновят дете или да станат приемно семейство. Тези центрове отговарят на нуждите на семействата по много начини.

error: :)