Овен
Ако сте родени под знака на Овен едно от основните събития тази седмица ще бъде свързано с човек от дома ви или от роднинския ви кръг. Определено през тази седмица може да очаквате семейно събиране или важно събитие свързано с роднина.
Емоционалните проблеми, които ще възникнат в живота ви през тази седмица ще бъдат разрешими.
Притесненията ще бъдат излишни, а вашите действия трябва да бъдат добре премерени и контролирани.
Вие вече имате достатъчно опит с емоционалните си реакции, които не носят нищо добро със себе си.
Изненадата тази седмица може да има връзка с едно посещение в дома ви или покана да гостувате някому. Във втория случай това може да има връзка с необходимостта да пътувате извън населеното място, в което живеете.
Като цяло сега е възможно пътуване свързано с различни емоции и преживявания.
Седмицата може да донесе неочаквани нови възможности в образованието, кариерата или бизнеса за жените Овен. Бъдете отворение за нови предложения и шансове.

Телец
Ако сте родени под знака на Телец тази седмица ще бъде интересна за вас в много отношения. Мнозина ще имат късмет в своите действия и начинания. Ще постигнете с лекота успехи, признание, задоволство от постигнатото.
През седмицата различни новини, предложения и информация ще ви направят оптимисти относно развитието на важни за вас неща или на бъдещето ви.
Вашето здраве или здравето на близък човек вероятно ще изиска определени грижи. Проблемите сега може да бъдат малко по-сериозни поради отлагането на лечение или несериозното ви отношение към конкретния проблем.
През тази седмица ще имате големи очаквания за някои ваши срещи или за едно събиране.
Жените Телец могат да имат моменти на тъга, сантименталност, която в някои случаи ще бъде свързана със загуба на близък човек в недалечното минало.
Тази седмица ще бъде напрегната за мъжете Телец, които лесно ще избухват, ще са склонни да влизат в противоборство. Има голяма вероятност да бъдете в основата на най-различни конфликти.

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци, тази седмица ще бъде непредсказуема за вас. Това може да е вследствие на ваше лично заблуждение, опит за манипулация, интриги и др.
Събития от миналото могат да създадат сериозно напрежение в живота ви. Не бива да се очакват големи житейски бури, но и стрес няма да ви липсва.
Сега избягвайте да налагате своето мнение или да изисквате промяна от страна на хора, които нямат подобно желание.
Може да задълбочите неприятности и проблеми с хора, които са ваши съседи или колеги. Сега е важно да запазите самообладание при всяка ситуация и да не допускате изблик на емоции, гняв и др.
През седмицата ще имате своите лични успехи свързани с дома си.
Ще имате благоприятна седмица за работа или бизнес със стоки за дома, услуги за дома, ремонти, покупко-продажба на имоти и др.
През седмицата ще получите новина, която ще ви зарадва или донесе успех във важно за семейството ви начинание.
Ако пътувате тази седмица едва ли ще имате някакви проблеми. Като цяло всичко ще се реализира според плановете ви. Очаквайте много разговори или приятна изненада от жена, която е на далеч от вас.
Жените Близнаци ще могат да се зарадват на премия, бонус или друга придобивка, печалба.

Рак
Ако сте родени под знака на Рак, тази седмица може да ви изненада с някои промени във вашата кариера или бизнес.
Сега се налагат нови цели в живота ви, които ще изискат необходимост от нови знания, квалификация.
Може да започнете обучение свързано с нова дейност, производство или да се ангажирате с нови клиенти, реклама на нов продукт и др.
През седмицата ще имате неочаквани финансови отношения с жена. Възможно е получаване на пари, изгодно предложение за работа или допълнителен ангажимент, връщане на заем и др.
Ще възникне внезапна паника на работното ви място, която ще е по-скоро емоционален стрес, отколкото нещо друго.
През тази седмица ще обмисляте различни възможности за увеличение, стабилизиране и подобрение на доходите си. Ще имате няколко идеи, които ще се нуждаят от добро обмисляне и проучване преди да вземете решение за тях.
Тази седмица любовния ви живот ще е причина за неотложни разговори, решения и действия. Сложни ще са най-вече любовни връзки с хора, които живеят на някакво разстояние: друг град или държава.
Едно ново познанство може да приключи твърде бързо за вас.
Мъжете Рак ще имат притеснение около финансов документ, изплащане на кредит, плащане на битови сметки и др.

Лъв
Ако сте родени под знака Лъв през тази седмица ще имате трудни отношения в семейството си или на работа, които ще са свързани с пари. Лесно ще възникват спорове и конфликти на тази основа.
Преди всичко избягвайте тайни, лъжи или скрити неща в отношенията си. Подобни действия могат да ви въвлекат в много неприятна за вас ситуация, с неясно развитие в бъдещето.
Избегнете ли подобни действия може да очаквате една успешна и интересна седмица. Дори може да намерите правилно разрешение на проблеми, които са ви били напоследък притеснение.
Седмицата вещае интересни разговори, кореспонденция, покана или предложение, което ще получите чрез хора от приятелския ви кръг. Възможни са и нови познанства, но предимно виртуални.
Сега ще имате благоприятна седмица за пътуване, за контакти с хора от близо и далеч. През тези седем дни повечето интересни събития или нови възможности ще са свързани с пътуване или с хора, от друго населено място.
През тази седмица жените Лъв ще срещнат нови хора, но бъдете по-внимателни и предпазливи в тези отношения.

Дева
Ако сте родени под знака на Дева през тази седмица ще преживеете по-малки или по-големи изненади, които почти винаги ще са свързани с пари или със семейството ви. Определено има вероятност за малки допълнителни доходи или печалба.
Седмицата ще бъде благоприятна за изпълнение на професионалните ви задължения, за постигане на успехи в сферата на образованието или бизнеса.
Сега ще можете да изградите или развиете важни за вас професионални отношения с хора от близо и далеч.
През тази седмица ще имате финансови ангажименти свързани с дете. Възможни са неотложни или необходими разходи, но също така може да получите пари или финансов документ свързан с дете.
Много оптимистична седмица ще имат мъжете Дева, които ще се надяват на успех, на напредък в развитието на свои важни дела или отношения.
За жените сега ще е време за преоценка и вземане на по-категорични решения, чието изпълнение ще трябва да се реализира до края на тази година или през първите три месеца на 2018.

Везни
Ако сте родени под знака на Везни през тази седмица повечето от вас ще имат неприятни или трудни за разрешаване битови проблеми. Внимавайте с покупките си през тази седмица. Изисквайте гаранция и търсете качеството, тъй като има голяма вероятност да хвърлите пари на вятъра.
Тази седмица ще бъде неблагоприятна за юридически или съдебни дела. Възможно е неочаквано отлагане или непредвидени усложнения от всякакъв характер.
През седмицата сложни ще бъдат и любовните ви отношения. Това вероятно ще се дължи на по-големия стрес в ежедневието ви и невъзможността ви да отделите необходимото внимание на любимия човек. Някои крехки връзки дори могат да се разпаднат за определен период от време.
Успех може да постигнете в някои свои вече започнати дейности и ангажименти.
Сега ще имате определени очаквания или планове свързани с хора от друга националност или религия, които няма причина да не се реализират. За някои от вас нещата могат да се развият по-бавно, но това ще е поради независещи от вас обстоятелства.
Мъжете Везни трябва да са изключително внимателни в своите действия и решения през тази седмица. За жените Везни голяма част от важни за бъдещето неща ще се решат именно през тези седем дни.

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион през тази седмица повод за размисъл или за вземане на важни решения може да се окаже любовния ви живот. Събитията напоследък ще изискат някои промени, които не са за лошо, напротив!
През седмицата може да преживеете важно събитие или среща свързана с роднина, който вероятно не живее в същото населено място като вас.
Седмицата ще бъде благоприятна за различни ангажименти и задачи от семеен характер, които ще изискат контакти с хора от различни държавни или частни институции и фирми.
Сега ще имате една благоприятна седмица за сключване на брак или за уреждане на документи важни за семейството ви.
Тази седмица ще бъде благоприятна за различни по-крупни или скъпоструващи покупки.
Сега може да ви изненада подарък или жест на внимание от страна на човек, с когото имате специално приятелство.
По-голямо внимание и съсредоточеност ще изискват ваши финансови действия с хора, с които имате професионални или бизнес отношения.
Жените Скорпион ще успеят да постигнат добри резултати, да нормализират важни отношения и др.
Тази седмица ще бъде интересна за мъжете, защото ще възникнат нови възможности за реализация, нови познанства или нови благоприятни промени в плановете. Може да опитате късмета си в тото или в лотария.

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец през тази седмица планирайте добре задачите и ангажиментите си. Преди всичко се концентрирайте върху тези, които ще касаят дома и семейството ви. Пред вас е една благоприятна седмица за подобни действия, така че използвайте я максимално.
Това може да бъде благоприятна седмица за преместване, настаняване в ново жилище и други преживявания свързани с недвижим имот.
Като цяло обаче избягвайте да имате големи очаквания за тази седмица. Така ще се предпазите от някои разочарования свързани предимно с определени хора.
Конфликтите сега могат неприятно да ви натоварят емоционално. Те могат да станат предпоставка за главоболие, безсъние, проблеми с кръвното налягане и др.
Неочаквани събития ще възникнат в живота на дете или такива, които ще имат връзка с дете: бременност, новина за раждане на бебе и др.
През седмицата ще имате няколко интересни срещи или събирания, които ще ви срещнат с приятни или интересни хора. Ще имате благоприятна седмица за срещи с хора, с които имате общи интереси или каузи.
Мъжете Стрелец ще имат повече затруднения от останалите представители на знака , най-вероятно поради неприключени задачи и ангажименти от изминалите седмици.

Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог и планирате пътуване тази седмица проверете добре всички важни за вас детайли или документи. Има голяма вероятност за възникване на непредвидена ситуация поради пропуск, недоглеждане, предоверяване и др.
Бъдете внимателни в отношенията си с хора от друго населено място, особено ако имате важни делови отношения с тях. Може да станете обект на несериозно отношение или неискреност.
Неприятностите тази седмица, ако допуснете да се развият такива ще се отразят негативно на важни ваши планове и действия. Затова избягвайте емоционални реакции и подходи при реализацията на задачите си.
През тази седмица ще има поява на нови хора в кръга ви от колеги или партньори. По-голямо внимание отделете на хора, които търсят вашата помощ.
През седмицата пазете личната си поща и телефон от чуждо любопитство, кражба на ваши лични данни или информация.
Възможно е да очаквате важен за вас документ или потвърждение, което да се забави за неопределено време.
Седмицата ще бъде благоприятна за съдебна или юридическа работа от финансов характер. Сега може да узаконите или получите предложение или документ, който ще е важен за финансовите ви интереси.
През седмицата повод за радост ще имат жените Козирог. Вероятно това ще се случи чрез събития в любовния ви живот, чрез новите познанства или нещо друго.

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей тази седмица ще имате повече планове, идеи за обсъждане, действия свързани с дете друг млад родственик.
Ще имате възможност да реализирате много неща според вашите желания и очаквания.
Предстоят ви най-различни срещи или контакти с приятели и роднини, които живеят в друго населено място.
На вниманието ви тази седмица ще бъде комуникацията ви с жена и информацията, събитията, които ще обсъждате с нея. Предстои ви размяна на идеи, обсъждане на възможности за обща дейност или синхронизиране на общи действия.
През тази седмица може да очаквате новина свързана с кражба, провал, загуба на престиж за жена, която познавате.
Ще имате една благоприятна седмица за финансови действия, разговори, получаване на пари или приключване на ангажименти от финансов характер.
Нелоялността, опита за лъжа и манипулация от страна на човек, на когото сте имали доверие ще ви разстрои и провокира да бъдете по-строги и безкомпромисни спрямо неговите действия и амбиции.

Риби
Ако сте родени под знака на Риби може да сте натоварени през тази седмица с повече отговорности и задачи, както в дома си, така и на работното си място.
В някои случаи може да ви се наложи да вземете част от работата си за довършване в къщи, тъй като имате определени срокове, които ще ви притискат.
Сега може да очаквате радост от успехи в учение или в работата на човек от семейството ви.
За някои от вас предстои успешно приключване на подобрения или промени в дома.
Паричните постъпления тази седмица ще идват предимно от вашата работа или финансова институция. Очаквайте добри новини свързани с предстоящи приходи, печалби и др.
Като цяло ще имате една благоприятна седмица за уреждане на парични дела свързани с държавна институция или банка. През седмицата очаквайте важен разговор или предложение от финансов характер.
Следете внимателно сънища, събития и всякаква информация през седмицата. Няма да има нищо случайно в тях, особено ако позволите на интуицията си да ви води.

error: :)