Младоженците Деси и Дидо определено са се постарали да имат едно по-различно празненство. В началото всичко започва както обикновено – кумовете и младоженецът се качват в луксозна кола, сватбено украсена, и отиват да вземат булката. Но с BWM-то бяхме дотук.

Преди да вземе бъдещата си съпруга, Дидо спира пред един багер, украсява го с балони и сяда на постланото с китно одеалце гребло. Настаняват се удобно и кумовете, а шофьорът ги откарва лека-полека до дома на Деси. „Ей така се взима булка“, провикват се свидетели. Ха, сега да смее някой да залости вратата и да иска пари на младоженеца, за да влезе при булката.

С този багер, едва ли някой би направил тази грешка! „Ремонтът на къщата ще ви излезе по-скъпо, ако не ни пуснете!“, заканва се кума. Клипчето с отбрани моменти от оригиналната сватба е хит в YouTube и нищо чудно скоро да дойде нова мода при сватбите – крадене на булка с багер. Нека пожелаем на новото семейство много семейно щастие и да надникнем над някои от най-съкровените им моменти по време на щастливото събитие:

error: :)