Гергана беше сред любимките на поп-фолк жанра, но за съжаление с каквато скорост се превърна в звезда и любимка, със същата и залезе. Вече може дори да се нарече „баба“ на чалгата, за да не сме голословни, сме подготвили и две снимки.

От последните фотоси на позабравената изпълнителка личи, че нейната кожа не е поддържана и осеяна с бръчки.

За съжаление вече няма и следа от русата изпълнителка, по която въздишаха хиляди мъже в началото на кариерата, а хиляди жени искаха да изглеждат като нея.

Феновете я защитават и смятат, че причината е изтощителния нощен труд, който изпълнителката полага по кръчми и дискотеки, а други споделят, че си е съсипала кожата заради тежкия грим,у който тя използва ежедневно.

Братовчедката на футболиста Стойко Сакалиев е едва на 31 години, но вече изглежда като на 45. Нейната колежка Малина, която официално се води бабата на фолка, със сигурност изглежда по-добре от русата Гергана.

Бившето русо барби стана известна точно за една нощ с песента си „Губя те бавно“. По онова време всички малки момиченца искаха да приличат на нея, а очите на мъжете изтичаха по силиконовите й цици, които тя подчертаваше с огромни деколтета и сладострастно подрусваше.

За нейно съжаление обаче не успя да задържи славата си. Името на пайнерката влезе отново в устите на хората преди година, след като стана ясно, че песента й „Твоите думи“ е плагиатствана от палестинска изпълнителка, която пее срещу израелската окупация в Палестина. Тогава стана грандиозен скандал, а блондинката само заяви, че съжалява.

error: :)