Тя е модел от Бразилия. Един по-особен модел, но въпреки това е секси!

Интересуваш ли се от нещата, които се случват по цял свят? Заглеждаш ли се по рекламите и програмите свързани с мода? Навсякъде има страшно секси, бели, високи мадами. Това не е само заради медиите, това се счита за нормално. Дори има приети размери и мерки за идеалния модел, всичко друго бива отхвърлено от обществото. Истината е, че всяка една жена е красива, независимо от нейния размер и цвят на кожа!

Карина Лемос може да потвърди това твърдение. Тя е бразилски модел, който няма формите, които се изискват, за да бъдеш една успешна красавица.

Тя има над 70 000 последователи в Инстаграм и става все по-популярна. Споделя със своите приятели и последователи, че може да е малка по размер, но носи голямо сърце и душа. Благодари на бог, че й е дал много здраве, мир и любов.

Карина има аномалия – ръстът ѝ е много под приетото за нормален. Младата дама казва, че се бори упорито през целия си живот, и е научила, че само тези, които не се отказват и продължават да се борят, ще получат това, което заслужават.

Лемос иска да покаже на всички жени по света, че независимо дали имат светла, или тъмна кожа, дали са прекалено слаби, или прекалено закръглени и прекалено ниски, всяка дама трябва да приеме себе си и да се харесва.

Тя допълва, че и харесва да бъде джудже, въпреки че по време на детството си е понесла множество обиди, в момента адски й харесва. Радва се, че нейното семейство се гордее с нея. Казва, че Бог е прекрасен, че той ѝ е дал син като нея.

error: :)