Малката Нора е само на 5 месеца, но получава инсулт, който оставя страшно сериозни щети. Нейните родители – Мери и Джон, правят всичко възможно, стоят до детето през цялото време и се молят за чудо, но лекарите им съобщават фаталните новини, че нищо не може да се направи повече и че няма никаква надежда.

Когато лекарите ги попитали за тяхното последно желание, младите родители без да се поколебаят помолиха да вземат двете си кучета и да ги заведат в болницата, за да си вземат последно сбогом с малката Нора…

Родителите споделят, че кучетата много са се привързали към тяхното бебе, че го търсят и скимтят. Двете кучета се зарадваха на срещата с малкото бебе, те веднага я облизаха и си легнаха при нея, от самото раждане животинките са неотлъчно до бебето, затова искаха да са заедно с нея и в нейните последни дни.
Мери казва, че този момент е бил уникален за цялото семейство и че в очите на животните също се наблюдавала тъга, тя споделя, че обикновено двете кучета са винаги щастливи и игриви, а сега сякаш усещайки болката и загубата са тъжни. Мери споделя, че кучетата са усетили, че нещо не е наред с малкото ангелче.

За съжаление дъщеря им си отива толкова мъничка и беззащитна от този свят. Въпреки загубата, родителите споделят, че са благодарни на лекарите, че са позволили кучетата им да станат част от тази трагедия, защото именно те са помогнали неведнъж на семейството да се справи с трудностите…
Почивай в мир, малко ангелче! Теб винаги ще те носят в сърцето си .. и твоите родители, и техните четириноги приятели…

error: :)