Един социален експеримент, който ще ви покаже колко лесно всъщност е да отвлечеш едно дете. Въпреки че родителите говорят, възпитават и са убедени, че детето им не би тръгнало с непознат, Джоуи ще покаже точно обратното. Ще покаже колко лесно може един непознат да отвлече дете, този път е било експеримент и с искрени намерения, но внимавайте, над 700 деца биват отвличани всеки ден! Част от тях се водят безс
ледно изчезнали…

Първо този мъж отива до родителите и иска тяхното разрешение, като обяснява за експеримента и гарантира тяхната безопасност. Той иска само да тества реакцията на децата. Джоуи приближава до всяко дете с едно сладко кученце, което е кръстил „Донълд“. Всички майки се обзаложиха, че децата им ще се затичат към тях и ще се уплашат от непознатия чичко, който толкова ги е приближил. Този път майките сгрешиха. Джоуи обяснява на децата, че освен това страхотно кученце има още много, с които могат да си играят, но те се намират на друго място. Детето тръгва уверено с непознатия за да си играе с малките и сладки кученца.

Джоуи се обърна към всички деца и се опита да обясни, че не всеки човек който има куче, има чисти намерения. Обясни им, че могат никога повече да не видят своята майка. Освен снимковия материал, вижте и видеото.

Сподели това видео с всички, хората имат нужда да знаят, колко лесно се доверяват децата и как трябва да се предпазват! Едно малко добро днес, може да спаси живота на дете – утре!

error: :)